Takläggning

Den kompletta takläggaren

Kombyggtak är ett familjeföretag som har specialiserat sig på takläggning. Vi hjälper dig som behöver renovera ditt tak, bygga ut eller bygga nytt tak.

Med över 1800 stycken takomläggningar sedan 2016 och en personalstyrka på 40 kvalificerade yrkesmän har vi den erfarenhet och kapaciteten som krävs för att utföra takbyten på alla typer av fastigheter, från garage och villor till BRF-radhuslängor och industribyggnader.

För att spara våra kunder tid och energi har vi investerat i en stabil grund i utbildad personal,  byggställning, kranbilar, container, verktyg m.m. Vi erbjuder därför en snabb, smidig och kvalitetssäker leverans från start till projektavslut

Vi finns i Skåne och Stockholm

Vi på Kombyggtak är baserade i Skåne och Stockholm, vilket gör det möjligt för oss att erbjuda takläggningstjänster till kunder i stora regioner. Med vår närvaro de största städerna i Sverige tar vi enkelt oss an projekt både i stadsmiljöer och på landsbygden.

Vår geografiska spridning gör det också möjligt att vara flexibla och anpassa sig till kundens behov och önskemål. Oavsett om det handlar om en takomläggning på en villa i Skåne eller en större industribyggnad i Stockholm, kan vi på Kombyggtak erbjuda en bekväm och smidig helhetslösning för alla kunder.

Skåne

Tel: 040-50 00 95
Adress: Resåkravägen 237
233 76 Klågerup

Stockholm

Tel: 08-623 08 06
Adress: Klasrovägen 14
191 49 Sollentuna

Lokala takläggare

Takläggare i Stockholm

Vi tar emot kunder i Stockholm med omnejd, vill du läsa mer om områden vi arbetat i tidigare kan du klicka dig vidare nedan:

Takläggare i Skåne

I Skåne utgår vi från vårt kontor i Klågerup men tar emot kunder i hela Skåne. Vi har bland annat tidigare arbetat i följande städer och orter:

Malmö, Lund, Skurup, Trelleborg, Ystad, Klågerup

Kontakta oss för rådgivning och kostnadsfri offert!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, m2 och adress

  Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

  Kostnadsfri offert för takläggning

  Att få en offert från en takläggare är ett viktigt steg i processen när man planerar en takomläggning. Vi som professionella takläggare erbjuder kostnadsfri offerter och platsmöten för att undersöka ditt befintliga tak noggrant för att bedöma vad som behöver göras.

  För att ni ska få en fullständig offert tittar vi även på andra faktorer, såsom takets storlek och lutning, typen av material som behövs, och om det finns några ytterligare arbete som krävs.

  När dessa faktorer har tagits i beaktning presenterar vi en detaljerad offert som inkluderar en prissättning för arbetet, en tidsram för projektet och en beskrivning av vilka material som ska användas.

  Det är viktigt att du går igenom offerten noggrant och ställer eventuella frågor du kan ha. Vi som erfarna takläggare kommer att förklara allt i detalj och ge dig all information du behöver för att fatta ett informerat beslut.

  Rådgivning inför takbyte

  Står ni inför ett takbyte kan det ofta förekomma en del funderingar innan man fattar ett beslut, då finns vi här för rådgivning, ni når oss snabbt och enkelt via kontaktuppgifterna nedan:

  Kontaktpersoner samt försäljning Stockholm
  Catinca Zaharia: 0703776386

  Försäljning Skåne
  Fredrik Ljungström: 0760179597

  E-mail: info@kombyggtak.se

  Certifierade takläggare

  Vi investerar i vår personal och ser till att våra hantverkare är kvalificerade samt har de rätta utbildningarna för att kunna utföra jobb på ett tryggt och säkert sätt. Utöver detta så har vi även de certifikat som krävs och vi anser att vara nödvändiga för att kunna genomföra takläggningar på fackmannamässigt korrekt sätt.

  Som beställare kan det vara bra att känna till att vi innehar entreprenadförsäkring som täcker både våra arbetare samt det projektet vi jobbar med.

  Nedan följer några utav de certifikat vi innehar.

  Frågor om pris och när det är dags att byta?

  För att underlätta och för den som vill lära sig mer, har vi tagit fram artiklar om ämnena “Vad kostar det att byta tak?” och “Hur ofta byter man tak?”.

  takläggare tegel