Takläggare Trelleborg

Är du i behov av en pålitlig takläggare i Trelleborg? Då har du kommit till rätt plats! Vi på Kombyggtak är experter inom takläggning och takrenovering i Trelleborg och de omkringliggande områdena. Med vårt kunnande och vår erfarenhet är vi det självklara valet när det kommer till takprojekt av alla slag.

Takläggare i Trelleborg du kan lita på

När det kommer till takläggning är det viktigt att anlita en pålitlig takläggare med erfarenhet och kompetens. Vi på Kombyggtak har byggt upp ett gott rykte i Trelleborg tack vare vårt dedikerade arbete och vår strävan efter att leverera kvalitetstak till våra kunder. Vi har ett stort antal nöjda kunder som har valt oss för deras takprojekt och vi är redo att hjälpa dig med ditt tak.

Takrenovering i Trelleborg

Om ditt befintliga tak behöver en uppfräschning eller reparation kan vi hjälpa till med takrenovering i Trelleborg. Vårt team av erfarna takmontörer har kunskapen och färdigheterna som krävs för att genomföra takrenoveringar av högsta kvalitet. Vi arbetar med olika takmaterial och kan hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina behov och budget.

Takomläggning i Trelleborg

Om det är dags att byta ut ditt gamla tak kan vi utföra takomläggning i Trelleborg. Vi har expertisen att arbeta med olika takmaterial och kan erbjuda dig en rad alternativ för ditt nya tak. Vi förstår att taket är en viktig del av ditt hem eller företag och vi strävar efter att leverera resultat som är både estetiskt tilltalande och hållbara på lång sikt.

Kombyggtak Sverige Ab
4.2
Based on 11 reviews
powered by Google
Joakim OrtnerJoakim Ortner
09:38 06 Mar 23
Omläggning av tak som startade långt innan vi räknat med och var klart på 5 dagar, vilket var snabbare än vi trodde. Proffsigt arbete och när allt var klart var det kliniskt rent i trädgården. Rekommenderas varmt!
Anna55Anna55
16:32 17 Nov 22
Mycket proffsigt företag som har gjort ett jätte bra jobb under hela processen med att byta vårt tak . Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Kombyggtak AB
Mansour GoodarziMansour Goodarzi
19:05 11 Oct 22
Fick bra och professionellt hjälp för omläggning av mitt tak.
klas Olof (Johan)klas Olof (Johan)
12:34 10 Oct 22
Takrenovering.Bytt papp, läkt och takpannor.Jobbat snabbt och bra, städat efterhand samt bra slutstädning. Mycket nöjd. Vissa språkproblem men som gick att lösa enkelt
Karin CousinsKarin Cousins
21:02 01 Apr 22
Philip HornischerPhilip Hornischer
18:02 25 Mar 21
Fruktansvärt duktiga killar! Trodde det skulle bli problem då byggarna enbart pratar rumänska. Men allting gick precis som tänkt. Hänsynsfulla och flitiga män. En normal villa på 135 m2 med tillhörande garage där dem bytte underlagspapp, läktar och pannor. Rev en skorsten, bytte ett takfönster och satte upp nya hängrännor och stuprännor.Allting var klart på 5 dagar och ställningarna hämtades den 6:e dagen.(Vi hade tur med vädret)Kunde inte önskat mig ett bättre resultat
js_loader
Takläggning i Malmö
Offerta recension & betyg, 5 stjärnor

Professionell service och kvalitetsmaterial

När du väljer oss som din takläggare i Trelleborg kan du förvänta dig professionell service och högkvalitativa material. Vi sätter alltid våra kunders behov i främsta rummet och arbetar nära med dig för att förstå dina önskemål och krav. Vi kommer att guida dig genom hela processen, från planering till färdigställande, för att säkerställa att du är nöjd med resultatet.

 

Vi förstår att takprojekt kan vara en investering, och därför erbjuder vi konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa på kvaliteten. Vi strävar efter att leverera valuta för pengarna och se till att du får ett tak som är både hållbart och prisvärt.

Kontakta oss idag för din takläggning i Trelleborg

Så om du behöver en pålitlig takläggare i Trelleborg, tveka inte att kontakta oss. Vi är redo att hjälpa dig med alla dina takbehov, vare sig det handlar om takrenovering, takomläggning eller andra relaterade takarbeten. Vårt team av erfarna takmontörer står redo att ge dig den bästa lösningen för ditt tak. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss ta hand om ditt tak på bästa möjliga sätt.

Kontakta oss för rådgivning och kostnadsfri offert!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, m2 och adress

  Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

  Står ni inför ett takbyte kan det ofta förekomma en del funderingar innan man fattar ett beslut, då finns vi här för rådgivning, ni når oss snabbt och enkelt via kontaktuppgifterna nedan:


  Tel: 040-50 00 95

  Adress: Resåkravägen 237
  233 76 Klågerup

  Kontaktpersoner
  Fredrik Ljungström: 0760179597

  E-mail: info@kombyggtak.se