Takläggare i Lund

Behöver du en pålitlig takläggare i Lund? Vi på Kombyggtak är dina experter när det kommer till takrenovering och takomläggning i Lund och närliggande områden. Med vår långa erfarenhet och höga kvalitetsstandarder är vi det självklara valet för att byta tak eller genomföra takrenoveringar i Lund.

Takläggare i Lund

Byta tak i Lund?

Vi har dig täckt! Vår expertis sträcker sig från takomläggning till takrenovering i Lund och vi är stolta över att leverera pålitliga och hållbara taklösningar till våra kunder. Vi specialiserar oss på att arbeta med tegel- och betongpannor och våra skickliga takmontörer ser till att utföra takarbeten av högsta kvalitet.

I videon nedan kan ni  se ett tidigare takbyte vi utfört strax utanför Lund, i orten Lomma.

Funderar du över kostnaden för takläggning i Lund?

Kontakta oss för en kostnadsfri offert och vi hjälper dig att få en tydlig uppfattning om prissättningen för ditt takprojekt. Vi strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa på kvaliteten. Vi förstår vikten av att arbeta inom en budget och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

Vanliga frågor och svar - Om takarbeten

Vad kostar takläggning i Lund?

Kostnaden för takläggning i Lund varierar beroende på faktorer som takets storlek, materialval och arbetskomplexitet. Vi rekommenderar att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert där vi kan ge dig en mer exakt uppskattning baserat på dina specifika behov.

Hur lång tid tar det att renovera taket i Lund?

En takrenovering tar från några veckor upp till 2-3 månader, helt beroende på storleken. Tidsåtgången för att renovera taket i Lund beror på flera faktorer, inklusive takets storlek och omfattningen av arbetet. Vi kan ge dig en mer detaljerad tidsuppskattning efter att ha utvärderat ditt projekt. Vi strävar alltid efter att slutföra takrenoveringar så effektivt som möjligt utan att kompromissa på kvaliteten.

Vilka typer av takomläggningar utför ni i Lund?

Vi är specialiserade på takomläggningar i Lund och kan arbeta med olika takmaterial, inklusive tegel- och betongpannor. Våra erfarna takmontörer har expertkunskap inom dessa områden och kan hjälpa dig att välja det bästa taket för dina behov och önskemål.

Kan ni hjälpa till med takläggning på kommersiella fastigheter?

Absolut! Vi erbjuder våra takläggningstjänster till både privatpersoner och kommersiella fastighetsägare i Lund. Oavsett om det är ett bostadshus, ett kontorskomplex eller en annan typ av kommersiell fastighet, kan vi ta hand om ditt tak och se till att det är i optimalt skick.

Vilka garantier erbjuder ni för era takrenoveringar i Lund?

Vi strävar efter att leverera tak av högsta kvalitet och erbjuder därför generösa garantier på våra takrenoveringar. Garantiperioden kan variera beroende på taktyp och materialval, men vi kommer att ge dig all nödvändig information om garantin för ditt specifika projekt. Vi står bakom vårt arbete och är dedikerade till att säkerställa att du är nöjd med resultatet.

Boka kostnadsfritt platsmöte

Vi förstår att tid är värdefullt för våra kunder. Därför arbetar vi effektivt för att slutföra takrenoveringar i Lund inom rimlig tid. Varje projekt är unikt, så kontakta oss för att diskutera din specifika situation. Vi kommer att ge dig en uppskattning av tidsramen och se till att arbetet utförs snabbt och noggrant för att minimera eventuella störningar.

Lita på Kombyggtak för att ta hand om ditt tak i Lund. Vi är dedikerade till att erbjuda professionell service, högkvalitativa material och långvariga resultat. Oavsett om du behöver en takomläggning eller takrenovering så finns våra takläggare till din tjänst!

Kontor i Klågerup

Tel: 040-50 00 95
Adress: Resåkravägen 237
233 76 Klågerup

Kostnadsfrioffert från takläggare

Kontakta oss för rådgivning och kostnadsfri offert!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, m2 och adress

  Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

  Recensioner från tidigare kunder

  Offerta recension & betyg, 5 stjärnor
  Kombyggtak Sverige Ab
  4.2
  Based on 11 reviews
  powered by Google
  Joakim OrtnerJoakim Ortner
  09:38 06 Mar 23
  Omläggning av tak som startade långt innan vi räknat med och var klart på 5 dagar, vilket var snabbare än vi trodde. Proffsigt arbete och när allt var klart var det kliniskt rent i trädgården. Rekommenderas varmt!
  Anna55Anna55
  16:32 17 Nov 22
  Mycket proffsigt företag som har gjort ett jätte bra jobb under hela processen med att byta vårt tak . Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Kombyggtak AB
  Mansour GoodarziMansour Goodarzi
  19:05 11 Oct 22
  Fick bra och professionellt hjälp för omläggning av mitt tak.
  klas Olof (Johan)klas Olof (Johan)
  12:34 10 Oct 22
  Takrenovering.Bytt papp, läkt och takpannor.Jobbat snabbt och bra, städat efterhand samt bra slutstädning. Mycket nöjd. Vissa språkproblem men som gick att lösa enkelt
  Karin CousinsKarin Cousins
  21:02 01 Apr 22
  Philip HornischerPhilip Hornischer
  18:02 25 Mar 21
  Fruktansvärt duktiga killar! Trodde det skulle bli problem då byggarna enbart pratar rumänska. Men allting gick precis som tänkt. Hänsynsfulla och flitiga män. En normal villa på 135 m2 med tillhörande garage där dem bytte underlagspapp, läktar och pannor. Rev en skorsten, bytte ett takfönster och satte upp nya hängrännor och stuprännor.Allting var klart på 5 dagar och ställningarna hämtades den 6:e dagen.(Vi hade tur med vädret)Kunde inte önskat mig ett bättre resultat
  js_loader