Takläggare i Klågerup: Professionell takservice för ditt hus

Behöver du en pålitlig och erfaren takläggare i Klågerup? Då behöver du inte leta längre! Vår takläggningsfirma är dedikerad till att tillhandahålla högkvalitativ takservice till både privatpersoner och företag i Klågerup och närliggande områden. Vi har den nödvändiga kompetensen, erfarenheten och det engagemanget för att ta hand om alla dina takbehov på ett professionellt sätt.

Erfarenhet och expertis i takläggning

Som erfarna takläggare har vi arbetat med ett brett spektrum av takprojekt i Klågerup. Vårt team av skickliga och certifierade takläggare har den tekniska kunskapen och expertisen för att hantera alla typer av takmaterial och takkonstruktioner.

Oavsett om det handlar om en takrenovering, takreparation eller takomläggning kan du lita på oss för att utföra jobbet på bästa möjliga sätt.

Takläggare i Klågerup

Vårt kontor i Klågerup

Vi är stolta över att ha vårt kontor på Resåkravägen 237, Klågerup, vilket ger oss en stark närvaro och möjlighet att vara nära våra kunder i området. Vårt kontor fungerar som en central plats för oss att koordinera våra takprojekt och möta våra kunder. Du är alltid välkommen att besöka oss på kontoret för att diskutera dina takbehov och få professionell rådgivning från vårt team.

Kontaktperson Skåne
Fredrik Ljungström: 0760179597

E-mail: info@kombyggtak.se

Kontor i Klågerup

Tel: 040-50 00 95
Adress: Resåkravägen 237
233 76 Klågerup

Våra tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av takrelaterade tjänster i Klågerup och dess omgivningar. Här är några av de tjänster vi kan hjälpa dig med:

Takrenovering: Om ditt tak har åldrats, blivit skadat eller förlorat sin effektivitet kan vi genomföra en omfattande takrenovering. Vi kommer att inspektera ditt tak noggrant, identifiera eventuella problem och föreslå lämpliga åtgärder för att återställa takets funktion och utseende.

Takreparation: Om ditt tak har läckage, trasiga eller skadade takpannor, eller andra typer av skador, kan våra takläggare reparera dem effektivt. Vi använder oss av högkvalitativa material och beprövade tekniker för att säkerställa att dina takreparationer är hållbara och pålitliga.

Takomläggning: När det är dags att byta ut ditt gamla tak kan vi hjälpa dig med en professionell takomläggning. Vi erbjuder olika typer av takmaterial, inklusive tegelpannor, betongpannor och plåttak, för att skapa ett hållbart och estetiskt tilltalande tak som passar din bostad eller företagsbyggnad.

Takinspektion: En regelbunden takinspektion är viktig för att upptäcka eventuella problem i tid och förebygga kostsamma skador. Våra takläggare kan utföra en grundlig takinspektion och ge dig en noggrann bedömning av takets skick samt rekommendationer för eventuella åtgärder som behövs.

Kontakta oss idag!

Om du behöver en pålitlig takläggare i Klågerup är vi redo att hjälpa dig. Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri konsultation. Vårt professionella team kommer att lyssna på dina behov, ge dig skräddarsydda lösningar och utföra takarbetet med precision och omsorg. Lita på oss för att leverera en takservice av högsta kvalitet och få ditt tak att skydda ditt hem eller företag i många år framöver.

Kostnadsfrioffert från takläggare

Kontakta oss för rådgivning och kostnadsfri offert!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, m2 och adress

  Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

  Recensioner från tidigare kunder

  Offerta recension & betyg, 5 stjärnor
  Kombyggtak Sverige Ab
  4.2
  Based on 11 reviews
  powered by Google
  Joakim OrtnerJoakim Ortner
  09:38 06 Mar 23
  Omläggning av tak som startade långt innan vi räknat med och var klart på 5 dagar, vilket var snabbare än vi trodde. Proffsigt arbete och när allt var klart var det kliniskt rent i trädgården. Rekommenderas varmt!
  Anna55Anna55
  16:32 17 Nov 22
  Mycket proffsigt företag som har gjort ett jätte bra jobb under hela processen med att byta vårt tak . Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Kombyggtak AB
  Mansour GoodarziMansour Goodarzi
  19:05 11 Oct 22
  Fick bra och professionellt hjälp för omläggning av mitt tak.
  klas Olof (Johan)klas Olof (Johan)
  12:34 10 Oct 22
  Takrenovering.Bytt papp, läkt och takpannor.Jobbat snabbt och bra, städat efterhand samt bra slutstädning. Mycket nöjd. Vissa språkproblem men som gick att lösa enkelt
  Karin CousinsKarin Cousins
  21:02 01 Apr 22
  Philip HornischerPhilip Hornischer
  18:02 25 Mar 21
  Fruktansvärt duktiga killar! Trodde det skulle bli problem då byggarna enbart pratar rumänska. Men allting gick precis som tänkt. Hänsynsfulla och flitiga män. En normal villa på 135 m2 med tillhörande garage där dem bytte underlagspapp, läktar och pannor. Rev en skorsten, bytte ett takfönster och satte upp nya hängrännor och stuprännor.Allting var klart på 5 dagar och ställningarna hämtades den 6:e dagen.(Vi hade tur med vädret)Kunde inte önskat mig ett bättre resultat
  js_loader