Takläggare i Malmö

Kombyggtak i Malmö

Vi är experterna på tak i Malmö! Funderar du på om det är dags att se över taket på din fastighet? Eller vet du med dig att det är dags att lägga nytt tak? Med vårt kunnande och goda omdömen så har vi på Kombyggtak blivit ledande takläggare i Malmö.

Takexperter i Malmö

Vi utför takarbeten Malmö samt runt om i hela Skåneregionen och är ett seriöst bolag som varit verksamma sedan 2016. Därmed har vi lång erfarenhet inom takrenovering och alla andra takarbeten.

Vi som takläggare strävar alltid efter att genomföra våra projekt med tak av högsta kvalité så att vi kan lämna långa garantier till alla våra kunder.

Takläggning i Malmö

Vi kan takrenovering i Malmö!

Börjar det bli dags att renovera taket? Ta kontakt med Kombyggtak för kostnadsfri offert och en översyn av ert tak! Med brett kunnande och engagemang har vi på Kombyggtak blivit en ledande aktör inom takrenovering i Malmö. Vi välkomnar alla typer av kundgrupper såsom privatpersoner som fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Skåne län.

Våra takläggningar i Malmö

Under årens gång så har vi gjort många takarbeten i Malmö och vi har fått många bra referenser från kunder som har anlitat oss för takomläggningar och takrenoveringar runt om i området. Listan på tidigare takläggningar är lång (men ej komplett) och går att hitta under referenser i Malmö.

 

Nedan kan ni se en utav våra takläggningar i Lomma som ligger strax utanför Malmö. För projektet i fråga utförde vi ett byte av tak. Eftersom att vi har alla nödvändiga resurser själva, sköter vi nedmonteringen av de gamla taket, bortforsling av allt bråte, vi sköter allt. 

Kostnadsfrioffert från takläggare

Att få en offert från en takläggare är ett viktigt steg i processen när man planerar en takomläggning. Vi som professionella takläggare erbjuder kostnadsfri offerter och platsmöten för att undersöka ditt befintliga tak noggrant för att bedöma vad som behöver göras.

För att ni ska få en fullständig offert tittar vi även på andra faktorer, såsom takets storlek och lutning, typen av material som behövs, och om det finns några ytterligare arbete som krävs.

När dessa faktorer har tagits i beaktning presenterar vi en detaljerad offert som inkluderar en prissättning för arbetet, en tidsram för projektet och en beskrivning av vilka material som ska användas.

Det är viktigt att du går igenom offerten noggrant och ställer eventuella frågor du kan ha. Vi som erfarna takläggare kommer att förklara allt i detalj och ge dig all information du behöver för att fatta ett informerat beslut.

Kontakta oss för rådgivning och kostnadsfri offert!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, m2 och adress

  Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

  Står ni inför ett takbyte kan det ofta förekomma en del funderingar innan man fattar ett beslut, då finns vi här för rådgivning, ni når oss snabbt och enkelt via kontaktuppgifterna nedan:

  Kontaktpersoner
  Fredrik Ljungström: 0760179597

  E-mail: info@kombyggtak.se

  Vi kan Malmö

  Malmö är en av Sveriges största städer och det finns en stor variation i bebyggelse, allt från villor, radhus till moderna fastigheter till historiska byggnader.

  Vi på Kombyggtak har erfarenheten och kompetensen av att renovera tak oavsett ålder, stil eller storlek på fastigheten och med en stor känsla och respekt för husets tidsanda. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med takrenovering i Malmö.

  Malmö - Mångfald, möten och möjligheter

  Malmö är en stad i södra Sverige med ett vackert och vattennära läge, både längs Öresunds kust och intill Öresund. Malmö lockar med riktigt cityliv i stadsdelar som Gamla Väster, Möllevången, Västra Hamnen och Limhamn samtidigt som det finns goda möjligheter till att komma närmare naturen, som i Bulltofta rekreationsområde, Pildammsparken eller Ribersborgsstranden.

  I Malmö finns många vackra parker, ett rikt kulturliv och en uppsjö av möjligheter för studier och arbete. Stadens kollektivtrafik ger goda kommunikationsmöjligheter och är under ständig utbyggnad.

  Skåne

  Tel: 040-50 00 95
  Adress: Resåkravägen 237
  233 76 Klågerup

  Varför välja oss som takläggare?

  Varför ska du anlita Kombyggtak för takrenovering? Vi har lång erfarenhet inom alla typer av takomläggning. Anlitar du oss kommer våra engagerade och välutbildade takmontörer att se till att ditt tak kommer att hålla i många år framåt. 

  Tyvärr kryllar takbranschen av oseriösa aktörer och därför är det viktigt för oss att från start, vara transparenta, tydliga och utföra jobb med stor kvalité. Allt för att våra kunder kan känna sig trygga med oss från första kontakt till färdig produkt. Vi investerar i att utbilda och ständigt utveckla våra montörer för att ständigt kunna överträffa förväntningar. Taksäkerhet är också stor prio hos oss, både under projektets gång, men även efter utfört arbete.

  Våra takläggningar i Malmö

  Under årens gång så har vi gjort många takarbeten i Malmö och vi har fått många bra referenser från kunder som har anlitat oss för takomläggningar och takrenoveringar runt om i området. Listan på tidigare takläggningar är lång (men ej komplett) och går att hitta under referenser i Malmö.

  Omdömen från tidigare kunder

  Offerta recension & betyg, 5 stjärnor
  Kombyggtak Sverige Ab
  4.2
  Based on 11 reviews
  powered by Google
  Joakim OrtnerJoakim Ortner
  09:38 06 Mar 23
  Omläggning av tak som startade långt innan vi räknat med och var klart på 5 dagar, vilket var snabbare än vi trodde. Proffsigt arbete och när allt var klart var det kliniskt rent i trädgården. Rekommenderas varmt!
  Anna55Anna55
  16:32 17 Nov 22
  Mycket proffsigt företag som har gjort ett jätte bra jobb under hela processen med att byta vårt tak . Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Kombyggtak AB
  Mansour GoodarziMansour Goodarzi
  19:05 11 Oct 22
  Fick bra och professionellt hjälp för omläggning av mitt tak.
  klas Olof (Johan)klas Olof (Johan)
  12:34 10 Oct 22
  Takrenovering.Bytt papp, läkt och takpannor.Jobbat snabbt och bra, städat efterhand samt bra slutstädning. Mycket nöjd. Vissa språkproblem men som gick att lösa enkelt
  Karin CousinsKarin Cousins
  21:02 01 Apr 22
  Philip HornischerPhilip Hornischer
  18:02 25 Mar 21
  Fruktansvärt duktiga killar! Trodde det skulle bli problem då byggarna enbart pratar rumänska. Men allting gick precis som tänkt. Hänsynsfulla och flitiga män. En normal villa på 135 m2 med tillhörande garage där dem bytte underlagspapp, läktar och pannor. Rev en skorsten, bytte ett takfönster och satte upp nya hängrännor och stuprännor.Allting var klart på 5 dagar och ställningarna hämtades den 6:e dagen.(Vi hade tur med vädret)Kunde inte önskat mig ett bättre resultat
  js_loader

  Takomläggning för BRF

  Är du fastighetsägare eller är medlem i en styrelse för en bostadsrättsförening i Malmö? Då kan vi erbjuda er serviceavtal, där vi utför årliga besiktningar och underhåll för hustaken för att öka livslängden på taken.

  Som beställare kan det vara bra att känna till att vi innehar entreprenadförsäkring som täcker både våra arbetare samt det projektet vi jobbar med.

  Nedan följer några utav de certifikat och samarbeten vi innehar:

  Tveka inte att kontakta oss för era frågor eller offertförfrågan från oss som takläggare i Malmö!

  takläggare i malmö