Takläggare på Värmdö

Välkommen till oss på Kombyggtak – experterna på tak på Värmdö! Behöver ditt tak ses över eller vet ni redan med er att det är dags att lägga nytt tak? Med vår långa erfarenhet av takläggning och stora drivkraft är vi det självklara valet av takläggare på Värmdö.

Takläggning på Värmdö

Vilka arbetar vi mot?

Vi arbetar främst med bostadsrättsföreningar, flerbostadshus, kommersiella fastigheter och industrifastigheter, men kan även ta hand om takarbeten på Värmdö för den enskilda villan. När vi har hand om takprojektet ser vi till att just ditt tak byggs med rätt material för just ditt tak.

Vilka taktyper kan man anlita oss för?

Vi ser oss själva som en komplett takläggningsfirma då vi hjälper er med takläggning för alla typer av material.

5 vanligaste material för tak i Sverige

Vi jobbar som tidigare nämnt med alla material, men följande takmaterial är de vanligaste för oss.

 • Tegelpannor
 • Betongpannor
 • Plåttak
 • Takpapp
 • Sedumtak

 

För tak i Värmdö finns det inget specifikt material som är bättre än något annat, däremot så finns det en stor fördel att höra med oss och ta rådgivning för att säkerställa att ni väljer rätt material för ert tak.

takfirma Värmdö

Därför ska du välja oss som Takläggare för projekt på Värmdö

Sedan 2016 har vi genomfört över 1800 takbyten med högsta kvalitet. Då vi även lämnar en garanti på utfört arbete, kan vi säkerställa att kunden blir nöjd med takbytet. Vi har ett stort team av 40st kvalificerade takläggare, som har erfarenheten och kunskapen som krävs för att utföra takläggning på ett fackmannamässigt rätt sätt.

Andra fördelar med oss - Totalentreprenad

Något som skiljer oss från mängden är att vi har investerat i en egen kranbil, byggställningar samt att endast använda vår egna personal. Vad detta innebär för dig som kund är vetskapen att vi med trygghet har kontroll i alla led. Vi kan med säkerhet säga att jobbet kommer att utföras på rätt sätt av kvalificerad personal, samt undvika förseningar från andra entreprenörer eftersom att vi tar hand alla delar i projektet.

Enormt kundfokus

Vi på Kombyggtak sätter alltid kunden i första rummet. Åt dig som beställare levererar vi de bästa takläggningarna samt takrenoveringarna på marknaden genom att leverera högsta kvalitet och en smidig process. Som ett tillägg till detta får du från start projektledare såväl som en kontaktperson, därmed får du regelbunden uppföljning och har en kontakt du kan vända dig till för eventuella frågor. När du beställer hos oss kan du vara säker på att vi kommer att leverera en tjänst som uppfyller dina förväntningar.

Kontakta oss idag för frågor eller boka upp ett förstamöte samt kostnadsfri offert!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, m2 och adress

  Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

  Kontaktpersoner
  Catinca Zaharia: 0703776386

  E-mail: info@kombyggtak.se

  Vi utför takläggningar på Värmdö

  Sedan 2016 har vi arbetat med takläggningar och takrenoveringar på Värmdö, bland annat på Ingarö, centrala Värmdö samt Djurhamn. Antal invånare i Värmdö kommun ökar stadigt från år till och enligt de senaste mätningarna bor det 46 457 invånare (Dec 2022).

  På Värmdö har vi tidigare arbetat främst med projekt för villor, bland annat på följande adresser: Sveavägen 2, Fårhagsvägen 29, Percy Tamms Väg 56, Backvägen 31, Högholmsvägen 12 Ingarö, Fladenvägen 16 Ingarö, Nykvarnsvägen 5 Ingarö, Sälnoravägen 1 Ingarö samt Högmalmsvägen 55 Djurhamn.

  Våra tidigare kunder berättar...

  Offerta recension & betyg, 5 stjärnor
  Kombyggtak Sverige Ab
  4.2
  Based on 11 reviews
  powered by Google
  Joakim OrtnerJoakim Ortner
  09:38 06 Mar 23
  Omläggning av tak som startade långt innan vi räknat med och var klart på 5 dagar, vilket var snabbare än vi trodde. Proffsigt arbete och när allt var klart var det kliniskt rent i trädgården. Rekommenderas varmt!
  Anna55Anna55
  16:32 17 Nov 22
  Mycket proffsigt företag som har gjort ett jätte bra jobb under hela processen med att byta vårt tak . Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Kombyggtak AB
  Mansour GoodarziMansour Goodarzi
  19:05 11 Oct 22
  Fick bra och professionellt hjälp för omläggning av mitt tak.
  klas Olof (Johan)klas Olof (Johan)
  12:34 10 Oct 22
  Takrenovering.Bytt papp, läkt och takpannor.Jobbat snabbt och bra, städat efterhand samt bra slutstädning. Mycket nöjd. Vissa språkproblem men som gick att lösa enkelt
  Karin CousinsKarin Cousins
  21:02 01 Apr 22
  Philip HornischerPhilip Hornischer
  18:02 25 Mar 21
  Fruktansvärt duktiga killar! Trodde det skulle bli problem då byggarna enbart pratar rumänska. Men allting gick precis som tänkt. Hänsynsfulla och flitiga män. En normal villa på 135 m2 med tillhörande garage där dem bytte underlagspapp, läktar och pannor. Rev en skorsten, bytte ett takfönster och satte upp nya hängrännor och stuprännor.Allting var klart på 5 dagar och ställningarna hämtades den 6:e dagen.(Vi hade tur med vädret)Kunde inte önskat mig ett bättre resultat
  js_loader
  takläggning nyproduktion

  Takläggare med rätt kvalificering

  På Kombyggtak ser vi till att satsa på vår egna personal. Genom löpande utbildning kan vi säkerställa att alla är kvalificerade att utföra jobb på ett säkert och korrekt sätt. Vi är stolta över att ha de certifikat som krävs för att utföra takläggningar på ett fackmannamässigt sätt och vi ser till att hålla oss uppdaterade med de senaste säkerhetsstandarderna inom branschen.

   

  Vi är ett takläggninsföretag som tar fullt ansvar och har därmed en omfattande entreprenadförsäkring som täcker både våra arbetare och det projekt vi jobbar med. Detta för att ge våra kunder en extra trygghet och en känsla av säkerhet när de väljer att anlita oss för sina takrelaterade behov.

   

  Några av de certifikat som vi innehar finns nedan och detta bevisar vår höga kompetens och vår förmåga att leverera pålitliga och kvalitativa takläggningstjänster till våra kunder. Vi är stolta över att ha en välutbildad och erfaren personal som alltid strävar efter att utföra sitt arbete på ett säkert och professionellt sätt.

   

  Kontakta oss idag för rådgivning eller boka direkt upp ett kostnadsfritt platsmöte genom oss som takläggare på Värmdö.