Takläggare i Täby

Välkommen till Kombyggtak – det enkla valet av takläggare i Täby! Vi på Kombyggtak är stolta över att kunna erbjuda takrenoveringar, takbyten och servicejobb till våra kunder i Täby. Vi har ett team av erfarna takläggare som har kunnandet, erfarenheten och den expertis som krävs som takläggare för att kunna säkerställa att tak byts på rätt sätt och håller länge.

 

Vi erbjuder en mängd olika takläggningstjänster och hjälper er med takläggning för alla material inklusive tegeltak, plåttak, papptak och betongpannor. Till oss är du välkommen oavsett om du agerar som privatperson, bostadsrättsförening eller företagare för en kommersiell byggnad.

Därför ska du anlita oss som din Takläggare i Täby

Hos Kombyggtak får du en komplett takläggare för alla tak i Täby, från villatak till industritak och större projekt för bostadsrättsföreningar och nybyggen. Sedan starten 2016 har vi genomfört över 1800 takomläggningar med högsta kvalitet och till våra kunders nöjdhet. Vi är stolta över vårt team av 40 kvalificerade yrkesmän, som har den erfarenhet och kompetens som krävs för att utföra takbytet på ett professionellt sätt.

Totalentreprenad på riktigt

Det finns många olika takläggare, men vad som skiljer oss från andra takläggare är att vi har investerat i oss själva för att kunna utföra ett smidigt takbyte. Vi har exempelvis vår egen kranbil med lyftkran, byggnadsställningar och mycket mer. Detta bidrar till att du som kund sparar tid, pengar och får en trygghet att vi har kontroll i alla led. Detta fortsätter även givetvis i våra medarbetare, där vi enbart använder vår egen kvalificerade personal. Som beställare behöver du därmed inte oroa dig för att vänta på externa underentreprenörer för att slutföra arbetet

Kundservice

Utöver takläggare av högsta klass, ser vi till att ge den bästa möjliga kundupplevelsen för dig som beställare:

  • Tydlighet i projektet – Initialt får du en tydlig offert samt plan för projektet
  • Kontaktperson – Från början till slut har du en och samma kontaktperson och projektledare som finns med hela vägen. På så vis är ni hela tiden inspelade på hur projektet går och vi finns även tillgängliga för era frågor.
  • Garanti – Vi lämnar garantier på vårt arbete för att säkerställa att du blir nöjd.

 

Kontakta oss idag för att boka upp en tillsyn av ert tak, om ni har några andra funderingar eller är i behov av en offert från takläggare i Täby.

Offert för takbyte

Mer om Täby

Med kontor i Stockholm (Sollentuna) som vi utgår ifrån har vi tidigare utfört en mängd takläggningar i Täby, se lista med axplock på referenser i Täby här. Täby är en kommun som ständigt växer och präglas mestadels av villor som även är den största typen av tak vi jobbat med.

Hör från våra tidigare kunder

Offerta recension & betyg, 5 stjärnor
Kombyggtak Sverige Ab
4.2
Based on 11 reviews
powered by Google
Joakim OrtnerJoakim Ortner
09:38 06 Mar 23
Omläggning av tak som startade långt innan vi räknat med och var klart på 5 dagar, vilket var snabbare än vi trodde. Proffsigt arbete och när allt var klart var det kliniskt rent i trädgården. Rekommenderas varmt!
Anna55Anna55
16:32 17 Nov 22
Mycket proffsigt företag som har gjort ett jätte bra jobb under hela processen med att byta vårt tak . Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Kombyggtak AB
Mansour GoodarziMansour Goodarzi
19:05 11 Oct 22
Fick bra och professionellt hjälp för omläggning av mitt tak.
klas Olof (Johan)klas Olof (Johan)
12:34 10 Oct 22
Takrenovering.Bytt papp, läkt och takpannor.Jobbat snabbt och bra, städat efterhand samt bra slutstädning. Mycket nöjd. Vissa språkproblem men som gick att lösa enkelt
Karin CousinsKarin Cousins
21:02 01 Apr 22
Philip HornischerPhilip Hornischer
18:02 25 Mar 21
Fruktansvärt duktiga killar! Trodde det skulle bli problem då byggarna enbart pratar rumänska. Men allting gick precis som tänkt. Hänsynsfulla och flitiga män. En normal villa på 135 m2 med tillhörande garage där dem bytte underlagspapp, läktar och pannor. Rev en skorsten, bytte ett takfönster och satte upp nya hängrännor och stuprännor.Allting var klart på 5 dagar och ställningarna hämtades den 6:e dagen.(Vi hade tur med vädret)Kunde inte önskat mig ett bättre resultat
js_loader

Kvalificerade takläggare i Täby

Hos Kombyggtak sätter vi höga krav på vår personal och investerar i deras utbildning för att säkerställa att alla är kvalificerade att utföra jobb på ett säkert och korrekt sätt. Vi är stolta över att inneha certifikat som krävs för att utföra takläggningar på ett fackmannamässigt sätt, och vi uppdaterar oss ständigt med de senaste säkerhetsstandarderna inom branschen.  

 

Som ansvarstagande takläggningsfirma har vi en omfattande entreprenadförsäkring som täcker både våra arbetare och de projekt vi jobbar med. Detta ger våra kunder extra trygghet och säkerhet när de anlitar oss för sina takrelaterade behov.

 

Vi har flera certifikat som bevisar vår höga kompetens och vår förmåga att leverera pålitliga och kvalitativa takläggningstjänster till våra kunder. Vår välutbildade och erfarna personal strävar alltid efter att utföra sitt arbete på ett säkert och professionellt sätt. Vi är redo att hjälpa dig med dina takläggningsbehov på ett säkert och pålitligt sätt.

 

Kontakta oss idag för rådgivning eller boka ett kostnadsfritt platsmöte med oss som takläggare i Täby.

Catinca Zaharia: 0703776386

E-mail: info@kombyggtak

Takläggare Täby