Takläggare i Sollentuna

Välkommen till Kombyggtak – din pålitliga takläggare i Sollentuna. Vi är i grunden ett familjeföretag specialiserat på takarbeten, med kontor i Sollentuna. Som takläggare ser vi till att skydda hem mot väder och vind samtidigt som det förhöjer dess estetiska värde. Med vårt erfarna team av takläggare och högkvalitativa hantverk kan vi leverera pålitliga och hållbara resultat. Läs vidare för att upptäcka fördelarna med att välja oss som din takläggare i Sollentuna.

Erfaren takläggningsexpert i Sollentuna

Professionella takläggare med lång erfarenhet

Vårt erfarna team av takläggare i Sollentuna har en gedigen kunskap och lång erfarenhet av att utföra takomläggningar samt takrenoveringar i området. Vi förstår de specifika utmaningarna som kan uppstå med Sollentunas olika byggnadstyper. Med vår expertis kan vi erbjuda taklösningar som är anpassade efter dina behov och förväntningar. Oavsett om det handlar om takrenovering, takbyte eller nyinstallation kan du lita på vår professionella kompetens och erfarenhet.

Skräddarsydda taklösningar för ditt hus i Sollentuna

Anpassade taklösningar för att passa ditt hem

Vi förstår att varje hustak är unikt och har sina egna specifika behov när det kommer till takläggning. Därför tar vi an alla projekt med en skräddarsydd lösning, anpassad efter just ditt tak i Sollentuna. Våra projektledare genomföra en noggrann inspektion av ditt befintliga tak och analyserar skicket och identifierar eventuella utmaningar och kommer med lösningar för dessa. Vi hjälper och rekommenderar val av material, taklutning, isolering och andra viktiga faktorer för att säkerställa att din takläggning blir både funktionell och estetiskt tilltalande.

takläggare i sollentuna

Offert för takbyte

Kontaktpersoner
Catinca Zaharia: 0703776386

E-mail: info@kombyggtak.se

 

Vill du komma till vårt Kontaktformulär?

Vanliga frågor om takläggning i Sollentuna

Här besvarar vi dina vanligaste frågor om takläggning

Vi förstår att takläggningsprojekt kan vara komplexa och att du som kund kan ha många frågor. Här är några av de vanligaste frågorna om takläggning i Sollentuna och våra svar på dem:

Hur lång tid tar en takläggning i Sollentuna?

Ett vanligt normalstor hustak tar ungefär 1-2 veckor att lägga om. Tiden det tar att slutföra en takläggning beror på flera faktorer, inklusive takets storlek och komplexitet. Vi kommer att ge dig en tydlig tidsplan för ditt specifika projekt så att du vet vad du kan förvänta dig

Vilka typer av material rekommenderar ni för takläggning i Sollentuna?

Vi rekommenderar högkvalitativa och hållbara material som är anpassade till Sollentunas klimatförhållanden. Vi kan erbjuda olika alternativ och guida dig genom materialvalen baserat på dina preferenser och budget.

Behöver jag tillstånd för att genomföra takläggning i Sollentuna?

Reglerna för tillstånd kan variera beroende på typen av takläggning och fastighetens egenskaper. Vi kan hjälpa dig att navigera genom tillståndsprocessen och se till att allt blir korrekt hanterat.

Vilka garantier erbjuder ni för takläggning i Sollentuna?

Vi erbjuder garantier på både material och arbete. Vi strävar efter att säkerställa att du är helt nöjd med det utförda arbetet och står bakom våra produkter och tjänster.

Referenser

Hör från våra tidigare kunder

Offerta recension & betyg, 5 stjärnor
Kombyggtak Sverige Ab
4.2
Based on 11 reviews
powered by Google
Joakim OrtnerJoakim Ortner
09:38 06 Mar 23
Omläggning av tak som startade långt innan vi räknat med och var klart på 5 dagar, vilket var snabbare än vi trodde. Proffsigt arbete och när allt var klart var det kliniskt rent i trädgården. Rekommenderas varmt!
Anna55Anna55
16:32 17 Nov 22
Mycket proffsigt företag som har gjort ett jätte bra jobb under hela processen med att byta vårt tak . Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Kombyggtak AB
Mansour GoodarziMansour Goodarzi
19:05 11 Oct 22
Fick bra och professionellt hjälp för omläggning av mitt tak.
klas Olof (Johan)klas Olof (Johan)
12:34 10 Oct 22
Takrenovering.Bytt papp, läkt och takpannor.Jobbat snabbt och bra, städat efterhand samt bra slutstädning. Mycket nöjd. Vissa språkproblem men som gick att lösa enkelt
Karin CousinsKarin Cousins
21:02 01 Apr 22
Philip HornischerPhilip Hornischer
18:02 25 Mar 21
Fruktansvärt duktiga killar! Trodde det skulle bli problem då byggarna enbart pratar rumänska. Men allting gick precis som tänkt. Hänsynsfulla och flitiga män. En normal villa på 135 m2 med tillhörande garage där dem bytte underlagspapp, läktar och pannor. Rev en skorsten, bytte ett takfönster och satte upp nya hängrännor och stuprännor.Allting var klart på 5 dagar och ställningarna hämtades den 6:e dagen.(Vi hade tur med vädret)Kunde inte önskat mig ett bättre resultat
js_loader

Vårt kontor i Sollentuna

Vi har vårt kontor i Sollentuna på följande adress.

Klasrovägen 14

191 49, Sollentuna 

Klicka för Vägbeskrivning

(Lager ligger på David Adrians väg 1)

 

Detta ger oss möjligheten att enkelt komma ut och träffa er för ett icke-bindande första möte, där vi kan bistå med rådgivning, svara på frågor och ge er en kostnadsfri offert!

 

Välj Kombyggtak som din takläggare i Sollentuna och få professionella taklösningar, skräddarsydda projekt och pålitlig service. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss ta hand om ditt takläggningsprojekt i Sollentuna på ett säkert och effektivt sätt.

takarbeten i sollentuna