Takläggare på Lidingö

Välkommen till Kombyggtak – familjeföretaget som är specialister på takläggning på Lidingö. Som takläggare är vi ett erfaret företag som specialiserar oss på att renovera tak, bygga ut och lägga nya tak. Med vårt dedikerade team av takläggare och vår breda kompetens kan vi leverera högkvalitativa resultat som överträffar dina förväntningar. Läs vidare för att upptäcka fördelarna med att välja oss som din takläggare på Lidingö.

Erfaren takläggningskoncern på Lidingö

En pålitlig partner med stark kompetens

Vi är Kombyggtak Sverige AB, en del av en koncern som inkluderar Kombyggtak Nordic AB och Kombyggtak Logistik Stockholm AB. Vi har bred erfarenhet av att renovera tak, bygga ut och bygga nya tak. Vårt team består av omkring 40 engagerade medarbetare som kontinuerligt uppdaterar sin kunskap om taksäkerhet och nya regler. Vi värdesätter en tydlig företagskultur som bygger på öppna diskussioner och disciplinerad uppföljning för att hitta bästa möjliga lösningar för våra kunder.

Kontakta oss idag för frågor eller boka upp ett förstamöte samt kostnadsfri offert!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, m2 och adress

  Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

  Takläggning på Lidingö

  Kontaktpersoner
  Catinca Zaharia: 0727000604
  Olle Gagnerud: 0703776386

  E-mail: info@kombyggtak.se

  Säkerhet och kvalitet i fokus

  Vi prioriterar säkerhet och har den rätta kompetensen

   

  Vi anser att säkerheten är av yttersta vikt i alla våra projekt. Alla våra medarbetare genomgår kontinuerliga utbildningar för att hålla sig uppdaterade om taksäkerhet och nya regler. Vi har behöriga takläggare och ställningsbyggare inom vårt team för att säkerställa en säker och professionell arbetsmiljö. Trots vår storlek upprätthåller vi en familjeföretagskänsla och följer en strikt policy för att garantera både säkerhet och kvalitet i varje projekt vi utför.

  Takläggningsexperter för ditt projekt

  Vi erbjuder omfattande takarbeten och byggtjänster

  Oavsett om du behöver takrenovering, omläggning av tak, utbyggnad, eller läggning av nytt tak, kan vi hjälpa dig. Vi besitter erfarenheten samt kunskapen som krävs för att utföra olika typer av takarbeten. Vårt fokus ligger på att leverera väl utförda arbeten som uppfyller höga kvalitetsstandarder. Vi tar hand om hela processen och ser till att ditt projekt blir framgångsrikt från början till slut.

  Referenser

  Våra tidigare kunder berättar...

  Offerta recension & betyg, 5 stjärnor
  Kombyggtak Sverige Ab
  4.2
  Based on 11 reviews
  powered by Google
  Joakim OrtnerJoakim Ortner
  09:38 06 Mar 23
  Omläggning av tak som startade långt innan vi räknat med och var klart på 5 dagar, vilket var snabbare än vi trodde. Proffsigt arbete och när allt var klart var det kliniskt rent i trädgården. Rekommenderas varmt!
  Anna55Anna55
  16:32 17 Nov 22
  Mycket proffsigt företag som har gjort ett jätte bra jobb under hela processen med att byta vårt tak . Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Kombyggtak AB
  Mansour GoodarziMansour Goodarzi
  19:05 11 Oct 22
  Fick bra och professionellt hjälp för omläggning av mitt tak.
  klas Olof (Johan)klas Olof (Johan)
  12:34 10 Oct 22
  Takrenovering.Bytt papp, läkt och takpannor.Jobbat snabbt och bra, städat efterhand samt bra slutstädning. Mycket nöjd. Vissa språkproblem men som gick att lösa enkelt
  Karin CousinsKarin Cousins
  21:02 01 Apr 22
  Philip HornischerPhilip Hornischer
  18:02 25 Mar 21
  Fruktansvärt duktiga killar! Trodde det skulle bli problem då byggarna enbart pratar rumänska. Men allting gick precis som tänkt. Hänsynsfulla och flitiga män. En normal villa på 135 m2 med tillhörande garage där dem bytte underlagspapp, läktar och pannor. Rev en skorsten, bytte ett takfönster och satte upp nya hängrännor och stuprännor.Allting var klart på 5 dagar och ställningarna hämtades den 6:e dagen.(Vi hade tur med vädret)Kunde inte önskat mig ett bättre resultat
  js_loader

  Lidingöområdet

  Vi är stolta över att erbjuda våra takläggningstjänster över hela Lidingö och Stockholm. Oavsett om du befinner dig i Lidingö stad eller någon annan del av regionen kan vi vara din pålitliga takläggare. Vi strävar efter att ge våra kunder högklassig service och skapa hållbara taklösningar som står emot tidens påfrestningar.

   

  Bland annat har våra takläggare utfört arbete på följande adresser i Lidngö:
  Ceremonimästarvägen 16, Ceremonimästarvägen 67, Ceremonimästarvägen 79, Toppmurklevägen 1, Toppmurklevägen 5, Toppmurklevägen 20 samt Toppmurklevägen 27,Golfvägen 12, Golfvägen 14, Laxvägen 3, Korsfaravägen 6, Barrstingen 22, Terrängvägen 26  samt Blåklocksvägen 4.

  Kontakta oss idag

  Få mer information och begär en kostnadsfrioffert

   

  Om du vill veta mer om våra takläggningstjänster och hur vi kan hjälpa dig på Lidingö, besök vår webbplats och utforska vår flik “Tjänster“. Du kan också kontakta oss direkt för att få mer information, ställa frågor eller begära en offert. Vårt team är redo att guida dig genom processen och leverera en skräddarsydd lösning som passar dina behov och önskemål.

   

  Välj Kombyggtak som din takläggare på Lidingö och få tillgång till professionella takarbeten, säkerhet och pålitlig service. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt takläggningsprojekt och skapa ett tak som både är funktionellt och estetiskt tilltalande.

  takläggare på Lidingö