Takläggare i Enköping

Välkommen till Kombyggtak – det enkla valet av takläggare i Enköping! Vi på Kombyggtak är stolta över att kunna erbjuda takrenoveringar, takbyten och servicejobb till våra kunder i Enköping och hela Mälardalen.

Vi har ett team av erfarna takläggare som har kunnandet, erfarenheten och den expertis som krävs som takläggare för att kunna säkerställa att tak byts på rätt sätt och håller länge.  

Vi erbjuder en mängd olika takläggningstjänster och hjälper er med takläggning för alla material inklusive tegeltak, plåttak, papptak och betongpannor. Vi använder endast material av högsta kvalitet från de mest betrodda tillverkarna, så du kan vara säker på att ditt nya tak kommer att vara både vackert och hållbart. 

Välj oss som takläggare i Enköping med trygghet

Hos Kombyggtak får du en komplett takläggare för alla tak i Enköping, från villatak till industritak och större projekt för bostadsrättsföreningar och nybyggen. Sedan starten 2016 har vi genomfört över 1800 takomläggningar med högsta kvalitet och till kundernas fulla tillfredsställelse. Vi är stolta över vårt team av 40 kvalificerade yrkesmän, som har den erfarenhet och kompetens som krävs för att utföra takbytet på ett professionellt sätt.  

Takläggare i enköping

Totalentreprenad på riktigt

Det finns många olika takläggare, men vad som skiljer oss från andra takläggare är att vi har investerat i oss själva för att kunna utföra ett smidigt takbyte. Vi har exempelvis vår egen kranbil, byggställningar, container m.m. Detta bidrar till att du som kund sparar tid och får en trygghet att vi har kontroll i alla led. Detta fortsätter även givetvis i våra arbetare, där vi enbart använder vår egen kvalificerade personal. Som beställare behöver du därmed inte oroa dig för att vänta på externa underentreprenörer för att slutföra arbetet.

Fokus på våra kunder

Hos Kombyggtak sätter vi alltid kunden i första hand. Vi strävar efter att skapa de bästa takläggningarna och takrenoveringarna på marknaden genom att leverera högsta kvalitet och en smidig process. Redan från start tilldelas du en projektledare såväl som en kontaktperson, därmed får du regelbunden uppföljning och har en kontakt du kan vända dig till för eventuella frågor. När du beställer hos oss kan du vara säker på att vi kommer att leverera en tjänst som uppfyller dina förväntningar.

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert på ditt takbyte eller andra frågor som uppkommer när man ska byta tak.

Kontaktpersoner
Catinca Zaharia: 0727000604
Olle Gagnerud: 0703776386

E-mail: info@kombyggtak.se

Offert från takläggare i Enköping

Kontakta oss idag för frågor eller boka upp ett förstamöte samt kostnadsfri offert!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, m2 och adress

  Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

  Referenser

  Våra tidigare kunder berättar

  Offerta recension & betyg, 5 stjärnor
  Kombyggtak Sverige Ab
  4.2
  Based on 11 reviews
  powered by Google
  Joakim OrtnerJoakim Ortner
  09:38 06 Mar 23
  Omläggning av tak som startade långt innan vi räknat med och var klart på 5 dagar, vilket var snabbare än vi trodde. Proffsigt arbete och när allt var klart var det kliniskt rent i trädgården. Rekommenderas varmt!
  Anna55Anna55
  16:32 17 Nov 22
  Mycket proffsigt företag som har gjort ett jätte bra jobb under hela processen med att byta vårt tak . Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Kombyggtak AB
  Mansour GoodarziMansour Goodarzi
  19:05 11 Oct 22
  Fick bra och professionellt hjälp för omläggning av mitt tak.
  klas Olof (Johan)klas Olof (Johan)
  12:34 10 Oct 22
  Takrenovering.Bytt papp, läkt och takpannor.Jobbat snabbt och bra, städat efterhand samt bra slutstädning. Mycket nöjd. Vissa språkproblem men som gick att lösa enkelt
  Karin CousinsKarin Cousins
  21:02 01 Apr 22
  Philip HornischerPhilip Hornischer
  18:02 25 Mar 21
  Fruktansvärt duktiga killar! Trodde det skulle bli problem då byggarna enbart pratar rumänska. Men allting gick precis som tänkt. Hänsynsfulla och flitiga män. En normal villa på 135 m2 med tillhörande garage där dem bytte underlagspapp, läktar och pannor. Rev en skorsten, bytte ett takfönster och satte upp nya hängrännor och stuprännor.Allting var klart på 5 dagar och ställningarna hämtades den 6:e dagen.(Vi hade tur med vädret)Kunde inte önskat mig ett bättre resultat
  js_loader

  Vi utför takbyte samt takläggning i Enköping

  Vi på Kombyggtak renoverar och byter tak i Enköping med kontor både i Stockholm och Skåne som vi utgår ifrån. I Enköpings Kommun bor 47 848 invånare (2022) som ständigt växer. Våra tidigare takläggningar i Enköping har merparten bestått av byte av tegeltak för villor, men även andra projekt såsom bestått av takbyte på Förskola.

   

  Tidigare har vi utfört takläggning på följande adresser i Enköping:
  Borgvägen 15, Borgvägen 17, Borgvägen 18, Lärksoppsgatan 1 (Lärkans Förskola), Kungshusby 47, Älgvägen 16, Hjortvägen 6, Renvägen 17 Hummelsta, Renvägen 18 Hummelsta, Renvägen 24 Hummelsta, Gryta Rosenborg 6 Örsundsbro.

  Kontor i Stockholm

  Tel: 08-623 08 06
  Adress: Klasrovägen 14
  191 49 Sollentuna

  takläggare nyproduktion enköping

  Vanliga frågor

  Varför går takpannor sönder?

  Det är vanligt att takpannor går sönder på grund av olika faktorer. Det kan hända att takpannor fryser sönder under vintermånaderna, eller att de skadas av kraftiga vindar eller föremål som faller på taket. När en takpanna går sönder kan det leda till att takpappen under takpannorna utsätts för väder och vind och skyddar inte lika effektivt som innan.

  Hur mycket ökar värdet på huset med nytt tak?

  Att byta tak är en klok investering som kan höja värdet på ditt hus. Enligt experter kan värdet på huset öka med 20-55% efter ett takbyte. 

  Vad är dyrast plåt eller tegeltak?

  Tegeltak är oftast något dyrare än plåttak, men det beror på många faktorer, till exempel takets storlek och vilken typ av takmaterial som används. Arbetskostnaden och installationskostnader kan också skilja sig åt. Det är alltid bäst att jämföra priser från olika takläggare och ta hänsyn till din budget innan du bestämmer dig för vilket material du vill använda för ditt tak.

   

   

  Kvalificerade takläggare i Enköping

  På Kombyggtak ser vi till att investera i vår personal och deras utbildning för att säkerställa att alla är kvalificerade att utföra jobb på ett säkert och korrekt sätt. Vi är stolta över att ha de certifikat som krävs för att utföra takläggningar på ett fackmannamässigt sätt och vi ser till att hålla oss uppdaterade med de senaste säkerhetsstandarderna inom branschen.

   

  Som en ansvarsfull takläggningsfirma ser vi till att ha en omfattande entreprenadförsäkring som täcker både våra arbetare och det projekt vi jobbar med. Detta ger våra kunder en extra trygghet och en känsla av säkerhet när de väljer att anlita oss för sina takrelaterade behov.

   

  Några av de certifikat som vi innehar finns nedan och detta bevisar vår höga kompetens och vår förmåga att leverera pålitliga och kvalitativa takläggningstjänster till våra kunder. Vi är stolta över att ha en välutbildad och erfaren personal som alltid strävar efter att utföra sitt arbete på ett säkert och professionellt sätt.

   

  Kontakta oss idag för rådgivning eller boka direkt upp ett kostnadsfritt platsmöte genom oss som takläggare i Enköping.