Takläggare Bromma

Sök du efter takläggare Bromma? Då har du kommit helt rätt! Välkommen till Kombyggtak – det trygga valet av takläggare i Bromma!

När det kommer till takläggning är det viktigt att anlita en professionell takläggare i Bromma för att säkerställa att arbetet utförs på rätt sätt. Att anlita experter inom området ger flera fördelar och trygghet för ditt takprojekt. Kombyggtak är det företag du kan lita på när det gäller takläggning i Bromma.

Varför välja Kombyggtak i Bromma?

Erfarenhet och expertis: Kombyggtak har lång erfarenhet inom takläggningsbranschen och har utfört ett stort antal framgångsrika takprojekt. Vår kunskap och expertis möjliggör högkvalitativt arbete och en professionell utförande av takläggningstjänster i Bromma.

Kvalificerad personal: Kombyggtak har en personalstyrka bestående av kvalificerade yrkesmän som är specialiserade på takläggning. Vårt team är utbildade och certifierade för att utföra takarbeten på ett säkert och professionellt sätt.

Geografisk närvaro i Bromma: Kombyggtak är lokaliserade nära Bromma, vilket innebär att vi har en stark geografisk närvaro i området. Detta gör att vi kan erbjuda snabb respons för offerter och inledande inspektioner, samt möjligheten att på ett effektivt sätt utföra takarbeten till kunder i Bromma med omnejd. Genom tidigare arbeten i området har vi också en djup förståelse för de specifika kraven och förutsättningarna som gäller för takläggning i Bromma.

lägga nytt tak i bromma

Offert för takläggning i Bromma

Kombyggtak förstår vikten av att få en korrekt och detaljerad offert för ditt takläggningsprojekt i Bromma. Därför erbjuder vi kostnadsfria offerter och platsmöten för att undersöka ert tak noggrant och ta hänsyn till alla relevanta faktorer.

Till en början utför vi en grundlig inspektion av taket. Där vi undersöker takets storlek, lutning och nuvarande skick kan de få en klar bild av de behov och utmaningar som kan uppstå under projektet.

Vi på Kombyggtak tar även hänsyn till vilken typ av takmaterial som är bäst lämpat för din fastighet och kommer med rekommendationer baserat på både funktionalitet och estetik. Vi uppmärksammar även om eventuellt extra arbete som kan krävas. Det kan vara åtgärder som reparation av takstolar, tilläggsisolering eller annan anpassning för att säkerställa att takläggningen blir hållbar och effektiv.

Fullständig information på förhand

All denna information samlas noggrant och presenteras sedan i en detaljerad offert. Offerten kommer att inkludera en tydlig prissättning för arbetet, en uppskattad tidsram för projektet och en beskrivning av vilka material som kommer att användas. Genom att tillhandahålla en detaljerad offert ger Kombyggtak dig som kund en transparent bild av vad du kan förvänta dig och hjälper dig att fatta ett välinformerat beslut om ditt takläggningsprojekt.

Det är viktigt att ta del av denna detaljerade offert och ställa eventuella frågor du kan ha. Kombyggtak är väl medvetna om vikten av att ha en öppen dialog med våra kunder och kommer att förklara allt i detalj för att säkerställa att du har all nödvändig information för att fatta de rätta besluten angående ditt takläggningsprojekt i Bromma.

Kontakta oss idag för frågor eller boka upp ett förstamöte samt kostnadsfri offert!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, m2 och adress

  Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

  Kontaktpersoner
  Catinca Zaharia: 0703776386

  E-mail: info@kombyggtak.se

  Referenser

  Tidigare arbeten i Bromma

  Tidigare har vi bland annat utfört takomläggningar och lagt nya tak på fölajnde adresser i Bromma: Igelkottsvägen 95, Aladdinsvägen 22, Stugvägen 10, Franklandsvägen 20, Karlebyvägen 4, Poppelvägen 18 samt Lillängsgatan 23

  Våra tidigare kunder berättar...

  Offerta recension & betyg, 5 stjärnor
  Kombyggtak Sverige Ab
  4.2
  Based on 11 reviews
  powered by Google
  Joakim OrtnerJoakim Ortner
  09:38 06 Mar 23
  Omläggning av tak som startade långt innan vi räknat med och var klart på 5 dagar, vilket var snabbare än vi trodde. Proffsigt arbete och när allt var klart var det kliniskt rent i trädgården. Rekommenderas varmt!
  Anna55Anna55
  16:32 17 Nov 22
  Mycket proffsigt företag som har gjort ett jätte bra jobb under hela processen med att byta vårt tak . Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Kombyggtak AB
  Mansour GoodarziMansour Goodarzi
  19:05 11 Oct 22
  Fick bra och professionellt hjälp för omläggning av mitt tak.
  klas Olof (Johan)klas Olof (Johan)
  12:34 10 Oct 22
  Takrenovering.Bytt papp, läkt och takpannor.Jobbat snabbt och bra, städat efterhand samt bra slutstädning. Mycket nöjd. Vissa språkproblem men som gick att lösa enkelt
  Karin CousinsKarin Cousins
  21:02 01 Apr 22
  Philip HornischerPhilip Hornischer
  18:02 25 Mar 21
  Fruktansvärt duktiga killar! Trodde det skulle bli problem då byggarna enbart pratar rumänska. Men allting gick precis som tänkt. Hänsynsfulla och flitiga män. En normal villa på 135 m2 med tillhörande garage där dem bytte underlagspapp, läktar och pannor. Rev en skorsten, bytte ett takfönster och satte upp nya hängrännor och stuprännor.Allting var klart på 5 dagar och ställningarna hämtades den 6:e dagen.(Vi hade tur med vädret)Kunde inte önskat mig ett bättre resultat
  js_loader

  Takarbeten som vi utför

  Vi har kapaciteten att genomföra alla typer av takläggningar, såsom takrenovering, takutbyggnad och ny takinstallation.

  Oavsett om ni är en bostadsrättsförening (BRF), ett företag eller husägare, kan vi utföra arbeten på alla typer av fastigheter i Bromma. Såsom villatak, tak för radhus och även kommersiella byggnader.

  takarbete i bromma

  Kombyggtak - Kunniga takläggare

  Kombyggtak har ett team av kvalificerade och certifierade takläggare som är experter inom sitt område och kan garantera fackmannamässigt korrekt takläggning i Bromma. Våra takläggare har genomgått utbildningar och har den nödvändiga kompetensen för att utföra takjobb på ett säkert och professionellt sätt.

  Genom att anlita oss kan du vara säker på att ditt takläggningsprojekt i Bromma kommer att hanteras av erfarna yrkesmän som har gedigen kunskap om olika takmaterial, installationstekniker och branschstandarder. Vår expertis och erfarenhet möjliggör en högkvalitativ utförande av takläggningsarbetet som uppfyller eller överträffar dina förväntningar.

  Trygghet för dig som beställare

  För att ytterligare ge trygghet och säkerhet för sina kunder innehar Kombyggtak även en entreprenadförsäkring. Denna försäkring täcker både våra arbetare och det specifika takläggningen. Det betyder att du som kund inte behöver oroa dig för eventuella olyckor, skador eller andra oförutsedda händelser som kan uppstå under arbetets gång. Kombyggtak tar ansvar för att vår arbetsstyrka är skyddad och att ditt projekt är försäkrat.

  villatak Bromma

  Ta kontakt med oss idag!

  För att lättast komma i kontakt med oss kan ni fylla i formuläret längre upp, eller ringa oss direkt på uppgifterna nedan .

  Kontaktpersoner
  Catinca Zaharia: 0703776386

  E-mail: info@kombyggtak.se

  Vi finns här för eventuella frågor och om ni har behov att få rådgivning av oss som takläggare i Bromma.