Takläggare i Bålsta

Välkommen till Kombyggtak – din pålitliga takläggare i Bålsta!  Vi på Kombyggtak är stolta över att erbjuda högkvalitativa takläggningstjänster till våra kunder i Bålsta och Stockholm.

Vårt team av erfarna takläggare har de färdigheter och den expertis som krävs för att säkerställa att ditt tak installeras på rätt sätt och håller länge.

Vi erbjuder en mängd olika takläggningstjänster och hjälper er med takbyte för alla material inklusive tegeltak, plåttak, papptak och betongpannor. Vi använder endast material av högsta kvalitet från de mest betrodda tillverkarna, så du kan vara säker på att ditt nya tak kommer att vara både vackert och hållbart.

Takläggning i Bålsta

Varför välja oss som Takläggare i Bålsta?

Hos Kombyggtak får du en komplett takläggare för alla tak i Bålsta, såsom villatak, industritak och större projekt för bostadsrättsföreningar och nybyggen. Sedan starten 2016 har vi genomfört över 1800 takomläggningar med högsta kvalitet och till kundernas fulla tillfredsställelse. Vi är stolta över vårt team av 40 kvalificerade yrkesmän, som har den erfarenhet och kompetens som krävs för att utföra takbytet på ett professionellt sätt.

Totalentreprenad

Vad som även skiljer sig är att vi har investerat i de resurser som är nödvändiga för att utföra ett smidigt takbyte, såsom vår egen kranbil, byggställning, container m.m. Detta bidrar till att du som kund sparar tid och får en trygghet att vi har kontroll i alla led.

Detta fortsätter även i själva utförandet, där vi endast har vår egna kvalificerade personal, som beställare behöver du därmed inte oroa dig för att vänta på externa underentreprenörer för att slutföra arbetet.

Kundfokus

Hos Kombyggtak sätter vi alltid kunden i första hand. Vi strävar efter att skapa den bästa takläggningstjänsten på marknaden genom att leverera högsta kvalitet och en smidig process. Redan från start tilldelas du en projektledare såväl som en kontaktperson, därmed får du regelbunden uppföljning och har en kontakt du kan vända dig till för eventuella frågor. När du beställer hos oss kan du vara säker på att vi kommer att leverera en tjänst som uppfyller dina förväntningar.

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert på ditt takbyte eller andra frågor som uppkommer när man ska byta tak.

Offert från takläggare

Kontakta oss idag för frågor eller boka upp ett förstamöte samt kostnadsfri offert!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, m2 och adress

  Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

  Rekommenderade takläggare

  Våra kunder berättar

  Att genomföra projekt till kundens belåtenhet är för oss A och O, bli en nöjd kund du med!

  Offerta recension & betyg, 5 stjärnor
  Kombyggtak Sverige Ab
  4.2
  Based on 11 reviews
  powered by Google
  Joakim OrtnerJoakim Ortner
  09:38 06 Mar 23
  Omläggning av tak som startade långt innan vi räknat med och var klart på 5 dagar, vilket var snabbare än vi trodde. Proffsigt arbete och när allt var klart var det kliniskt rent i trädgården. Rekommenderas varmt!
  Anna55Anna55
  16:32 17 Nov 22
  Mycket proffsigt företag som har gjort ett jätte bra jobb under hela processen med att byta vårt tak . Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Kombyggtak AB
  Mansour GoodarziMansour Goodarzi
  19:05 11 Oct 22
  Fick bra och professionellt hjälp för omläggning av mitt tak.
  klas Olof (Johan)klas Olof (Johan)
  12:34 10 Oct 22
  Takrenovering.Bytt papp, läkt och takpannor.Jobbat snabbt och bra, städat efterhand samt bra slutstädning. Mycket nöjd. Vissa språkproblem men som gick att lösa enkelt
  Karin CousinsKarin Cousins
  21:02 01 Apr 22
  Philip HornischerPhilip Hornischer
  18:02 25 Mar 21
  Fruktansvärt duktiga killar! Trodde det skulle bli problem då byggarna enbart pratar rumänska. Men allting gick precis som tänkt. Hänsynsfulla och flitiga män. En normal villa på 135 m2 med tillhörande garage där dem bytte underlagspapp, läktar och pannor. Rev en skorsten, bytte ett takfönster och satte upp nya hängrännor och stuprännor.Allting var klart på 5 dagar och ställningarna hämtades den 6:e dagen.(Vi hade tur med vädret)Kunde inte önskat mig ett bättre resultat
  js_loader

  Vi utför takläggning i Bålsta

  Vi på Kombyggtak renoverar och byter tak i Bålsta och har kontor både i Stockholm och Skåne. Bålsta tillhör Håbo Kommun med 15 436 invånare (2020). Det finns en hel del olika taktyper i Bålsta eftersom att det är en tätort som har flera olika hus och fastighetstyper. Tidigare har vi utfört takläggning på följande adresser i Bålsta:
  Vetevägen 21, Kornvägen 7, Skeppsvägen 23D, Frejas Väg 7, Granelundsvägen 7, Kattfotsvägen 12, Grepvägen 8, Hägervägen 1, Backvägen 8, Spovvägen 20, Spovvägen 32 samt Spovvägen 49.

  Rådgivning inför takbyte

  Står ni inför ett takbyte kan det ofta förekomma en del funderingar innan man fattar ett beslut, då finns vi här för rådgivning, ni når oss snabbt och enkelt via kontaktuppgifterna nedan:

  Kontaktpersoner
  Catinca Zaharia: 0703776386

  E-mail: info@kombyggtak.se

  Stockholm

  Tel: 08-623 08 06
  Adress: Klasrovägen 14
  191 49 Sollentuna

  Takläggare som jobbar i Bålsta

  Vanliga frågor

  Hur lång tid tar det att lägga om ett tak?

  Ett enklare villatak kan läggas om på 1-2 veckor, medans ett större projekt för en bostadsrättsförening kan ta upp till en månad. Tidsåtgången avgörs beroende på projektets omfattning, dvs hur stort taket är, om det finns andra moment som gör takläggningen mer avancerad. Detta kan vara stora och väldigt höga hus, eller om det finns mycket detaljer på taket såsom takfönster, solpaneler, kupor eller skorstenar.

  Hur vet man om man behöver lägga om taket?

  Om du med blotta ögat kan se att taket börjar se slitet ut, eller om du upptäckt läckage så är det förmodligen god tid att genomföra en takrenovering eller ett takbyte. Ett gott råd är att anlita en fackman som kan opartiskt ge dig rådgivning. Vi kan bistå med vår expertis och även guida er kring dessa frågor.

  Hur ofta ska man byta tak?

  Man brukar säga att ett papptak håller i ungefär 15–20 år, takpannor cirka 30 år, och sedan finns det fler taktyper såsom plåttak som håller i snitt 40 år. Däremot så kan regelbundet underhåll av taket öka livslängden.

  Kvalificerade takläggare i Bålsta

  Vi tummar inte på något!

  På Kombyggtak ser vi till att investera i vår personal och deras utbildning för att säkerställa att alla är kvalificerade att utföra jobb på ett säkert och korrekt sätt. Vi är stolta över att ha de certifikat som krävs för att utföra takläggningar på ett fackmannamässigt sätt och vi ser till att hålla oss uppdaterade med de senaste säkerhetsstandarderna inom branschen.

  Som en ansvarsfull takläggningsfirma ser vi till att ha en omfattande entreprenadförsäkring som täcker både våra arbetare och det projekt vi jobbar med. Detta ger våra kunder en extra trygghet och en känsla av säkerhet när de väljer att anlita oss för sina takrelaterade behov.

  Några av de certifikat som vi innehar finns nedan och detta bevisar vår höga kompetens och vår förmåga att leverera pålitliga och kvalitativa takläggningstjänster till våra kunder. Vi är stolta över att ha en välutbildad och erfaren personal som alltid strävar efter att utföra sitt arbete på ett säkert och professionellt sätt.

  Kontakta oss idag för att få mer information eller boka upp ett kostnadsfritt platsmöte av oss som takläggare i Bålsta.

  Takläggare Bålsta